Praktijk voor gewichtsbeheersing.

 Afslanken, emotie eten, voedingsadvies en online afslanken.


Hallo. Ik ben Isabel Smeets-Collard en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent en counselor.


Een gewichtsconsulent begeleid gezonde mensen, dus zonder medische indicatie naar een gezond gewicht. Ik houd me als gewichtsconsulent en counselor niet alleen bezig met het gewicht, maar ik kijk  naar uw als persoon. Het is namelijk belangrijk dat iets bij u past. 

Ik begeleid je bij:

  • Gewicht verliezen zonder honger te hebben en toch lekker kunnen blijven eten.
  • Leren de juiste keuzes te maken, juist tijdens moeilijke momenten
  • Je weer vitaler en fitter te voelen.

Zelf weet ik als geen ander, dat als je iets doet wat niet bij je past het niet gaat lukken. Een voorbeeld. Ik vind koken heel leuk om te doen en lekker eten neemt bij mij ook een belangrijke plaats in. Ik kan niet zonder brood, pasta en andere lekkere dingen, zoals een stukje chocolade bij een Latte Macchiato. Als ik dit niet meer zou mogen hebben, wordt mijn verlangen ernaar veel groter.  Ooit heb ik voedingsmiddelen weggelaten omdat het beter zou zijn, maar het werkte niet, ik verlangde er zo naar dat ik als ik ze kon eten alleen maar meer tot me nam. Ook is het belangrijk dat je een vorm van beweging doet die bij je past, laat mij namelijk niet hardlopen, want ik vind dit verschrikkelijk en zou het niet volhouden. Wandelen en fitness vind ik super om te doen, dus dat hou ik ook vol. Het is belangrijk dat je hier goed mee omgaat en goede keuzes maakt, dan is er niets aan de hand en mag je dus alles blijven eten en bereik je een mooi en gezond gewicht.

Als je 5-10% van je huidige gewicht verliest win je al heel veel voor je gezondheid. 


HET IS MIJN PASSIE OM MET GEZONDE VOEDING EN LEKKER ETEN BEZIG TE ZIJN EN HIER MENSEN IN TE BEGELEIDEN. WAT IS ER NOG MOOIER OM IEMAND TE ZIEN GLUNDEREN ALS ZIJ OF HIJ ZIJN DOEL BEREIKT HEEFT, ZONDER AL TE VEEL MOEITE. DAN IS JE DAG GEWOON HELEMAAL GESLAAGD.


Liefs Isabel

Gediplomeerd HBO counselor en gewichtsconsulent