Praktijk voor gewichtsbeheersing.

 Afslanken, emotie eten, voedingsadvies en online afslanken.

    De intake icl. metingen en weging is gratis bij alle consulten. 


Afslanken;

  • Eenmalig wordt er een menu op maat gemaakt voor € 25,00. Hierin wordt gekeken naar de werksituatie en gezinssituatie, daarna gaat u automatisch naar de weegconsulten van € 10,00 per week (inclusief recept van de week) of €12,50 per week. (Bij de €12,50 per week zit een richtlijn voor de avonduren en recept)
  • Consulten aan huis kost € 5,00 extra per consult

Emotie eten:

  • Hierbij wordt er gekeken waar oorzaak ligt, waardoor u gaat eten. Hierbij wordt counseling ingezet. Dit is oplossingsgericht werken d.m.v. vragen en zo wordt ontdekt waar de valkuil is. Deze sessies kosten € 60,00 per keer en duren 1 uur.

Consult aan huis kost € 5,00 extra per consult

 

Online afslanken:

 

  • Het programma kost € 150,00. Bij het online afslanken gaat het iets anders in zijn werk als normaal. U komt toch 2 x in de praktijk. Tijdens het 1e consult wordt u gewogen en gemeten. Daarna krijgt u De komenden 10 weken een menu, recepten en info in u mailbox. De 10e week komt u weer naar de praktijk. Ook geeft u elke week het gewicht door wat u thuis weegt. Tijdens het 1e consult geef je mij dat ook door, zodat ik kan zien hoe de vorderingen zijn. Als je de 10e week terug komt, wordt je weer gewogen en gemeten. Vaak krijg ik de vraag van "ja maar mijn weegschaal weegt zwaarder of lichter". Dat klopt, maar omdat ik zowel het gewicht in de praktijk gemeten en het gewicht van thuis noteer, moet het ongeveer hetzelfde zijn wat er in gewicht is verloren. Op deze manier is er tijdens het online programma toch controle, maar je hoeft niet elke week te komen. 

Consult aan huis kost € 5,00 extra per consult


Vervolg € 50,00 : 8 weken elke week een motivatie mail en recept

 

Kort weegconsult als stok achter de deur:

 

  • € 10,00 per keer. Consult duurt  10-15 minuten inclusief recept van de week. (Extra mogelijkheid, Bij het recept van de week een overzicht voor wat ik in de avonduren kan eten. (Dit kost €2,50 extra en krijgt u meteen mee naar huis en wordt ook besproken)

 

Los voedingsconsult:

 

  • Tijdens een los voedingsconsult wordt er gekeken naar het voedingspatroon. Er wordt een voedingsdagboek bij gehouden (2 weken) en van hieruit worden de aanpassingen gedaan. Dit kost € 50,00.

Consult aan huis kost € 5,00 extra per consult

 

Fit en Slank Personal coaching:

 

  • Personal coaching; Dit is 4x voor €199,00 euro (dit is om de 14 dagen). Deze consulten duren 45 minuten. Hierin krijgt u uitleg over etiketten, vetten, mineralen, vitamines, beweging ed. Ook is alles erbij inbegrepen, Coachboek, werkboek, ed.Vergoedingen via de zorgverzekeraar is mogelijk.. Ze worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het heeft dus geen invloed op je eigen risico. 
Aandachtspunt;

Iedere zorgverzekeraar vergoedt tot een bepaald maximum. Indien je dit bereikt hebt, wordt er geen vergoeding meer gegeven. Ook als je zorgverzekeraar er niet bij staat is de kans groot dat het niet vergoed wordt. Je kunt het wel altijd bij je verzekering navragen.


Er wordt  niet gewerkt met shakes, tabletten ed.