Praktijk speciaal voor vrouwen in de overgang.
 
 
 
 

Info/kennismakingsgesprek: 

 • Ik vind het leuk om kennis met je te maken. Door middel van een gesprek van 30 minuten, kun je vragen stellen of ik iets voor je kan betekenen. Je kunt vragen stellen over het programma en zo kijken of het iets voor je is. Het heeft ook geen verdere verplichtingen. Het kan telefonisch, maar ook via videobellen of via skype/zoom, dan kun je elkaar zien en is het net of je bij mij in de praktijk bent. 
 • GRATIS


Help ik ben in de overgang:

 • Veel vrouwen in de overgang ervaren verschillende soorten klachten. 80% van de vrouwen heeft hier last van en 30% zo erg dat ze zelfs niet meer goed kunnen functioneren. Dit hoeft niet, er zijn namelijk oplossingen voor. De 30% van de vrouwen heeft toch vaak via medicatie en huisarts hulp nodig, maar de overige 50% kan heel goed geholpen worden door kleine veranderingen in hun leefstijl. Je hoeft dus niet met vervelende klachten te blijven rondlopen, daar is het leven veel te leuk voor. Je begint nu in de 3e fase van je leven, het nieuwe ik. De 1e fase is als kind, jongere en jongvolwassen, de 2e fase is getrouwd, kinderen krijgen en gezin verzorgen en de 3e fase is vaak kinderen dat het huis uit gaan of zijn en nu ben je zelf weer aan de beurt. Dus dames, gaan we ervoor en doen we de klachten verminderen. Ik zeg JA en heerlijk genieten van de 3e fase in je leven. 
 • Kosten voor 3 x 45 minuten = € 150,00 ( Je betaalt per keer €50,00 zodat het niet meteen zo'n grote kostenpost is. Het voedingsgedeelte €50,00 wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering). 

Op dit moment alleen online mogelijk i.v.m de corona crisis 

    Weegconsult , alleen mogelijk op de locatie in Urmond:

 • Bij een weegconsult kom je voor te wegen en je krijgt een lekker weekrecept mee, wat aangepast is aan de tijd van het jaar. Tevens kun je in de 10 ook nog vragen stellen en kijken hoe we nog aanpassingen kunnen doen in je leefstijl tijdens de overgang.
 • Kosten = € 10,00 voor 10 minuten.

Op dit moment niet mogelijk i.v.m dat de sportscholen nog steeds gesloten zijn tot 1 september as. 

     

Los consult:   

 • Je kunt zelf bepalen over welk onderwerp je graag extra uit gebreiden informatie wilt en hoe u dit dan in uw eigen voedingspatroon kunt toepassen.
 • Kosten voor 45 minuten = € 50,00

 Op dit moment alleen online mogelijk i.v.m de corona crisis  

 

Online of via een besloten FB pagina;

 • Je krijgt elke vrijdag een nieuw weekmenu voor de week erna.
 • Elke maandag t/m vrijdag worden er recepten, tips en dergelijke geplaatst in de Facebook groep en doe je via email dan krijg je op maandag, woensdag en vrijdag een mail.
 • Kosten €15,00 per maand (geen vergoeding mogelijk)


Alles krijg je digitaal aangeleverd. Zo kun je alles fijn opslaan in een mapje op de        computer. Ook krijg je elke maand een nieuwsbrief.


Vergoedingen via de zorgverzekeraar is mogelijk.. Ze worden (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het heeft dus geen invloed op je eigen risico.  Aandachtspunt;

Iedere zorgverzekeraar vergoedt tot een bepaald maximum. Indien je dit bereikt hebt, wordt er geen vergoeding meer gegeven. Ook als je zorgverzekeraar er niet bij staat is de kans groot dat het niet vergoed wordt. Je kunt het wel altijd bij je verzekering navragen.